Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Για την συνέντευξη τύπου των 3 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Συμβαδίζουν στην εφαρμογή των αντιλαικών μέτρων οι κυβερνητικοί βουλευτές και η δημοτική αρχή
Δεν μας κάνει πλέον εντύπωση η πλήρης ταύτιση των θέσεων των τριών κυβερνητικών βουλευτών με τις αντιλαϊκές πολιτικές του Δημάρχου.
Εξάλλου οι περισσότεροι από αυτούς τον υποστήριξαν και εκλογικά.
Ειδικά η κ. Δριτσέλλη στην πρόσφατη συνέντευξη, υπήρξε "βασιλικότερη του βασιλέως" , υπερασπιζόμενη μέχρι κεραίας τον πυρήνα της ασκηθείσας πολιτικής.
Δεν περιμέναμε φυσικά να καταγγείλουν και να καταδικάσουν τις κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς συμπολιτών μας εξ αιτίας μικροοφειλών, αφού το ίδιο κάνει πλέον και η κυβέρνηση που στηρίζουν.
Αναμέναμε έστω για "τα μάτια του κόσμου" μια απλή φραστική διαφοροποίησή τους από τις πολιτικές Παπαστεργίου , με "κίνδυνο" να απωλέσουν τη δυνατότητα να μπαινοβγαίνουν στο γραφείο του.Αλλά μάταια .
Είναι δύσκολο να κοπούν τα πολιτικά "κολλητηλίκια".

'Έχουν μεταλλαχθεί τόσο πολύ οι άλλοτε δήθεν "ριζοσπάστες" και δήθεν "κινηματικοί" βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε άβουλα όργανα άσκησης της νεομνημονιακής κυβερνητικής πολιτικής, που από δω και στο εξής δεν θα μας εκπλήττουν καθόλου , όταν θα επιχειρηματολογούν με τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις , τύπου Πορτοσάλτε και Τζήμερου , που όπως φαίνεται ασπάζεται και ο κ. Δήμαρχος.
ΥΓ (για τους καλοθελητές) : Στο "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ" έχουμε ενεργοποιήσει φραγή εισερχομένων κλήσεων από τηλεφωνικές συσκευές κομματικών γραφείων που εφαρμόζουν μνημόνια και λιτότητα για το λαό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου