Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

"Όνομα – επώνυμο – αποδείξεις κύριε Λάππα"

Καταγγείλαμε πως στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Τρίκαλα – Συμπολιτεία” φιγουράριζε το όνομα ξενοφοβικού ρατσιστή, υμνητή της χούντας και του Ηλία Κασιδιάρη: την καταγγελία μας αυτή, τη συνοδέψαμε με αδιαμφισβητητες αποδείξεις. Χθες, στην τηλεόραση της TV-10, στο ντιμπέιτ των υποψηφίων δημάρχων, παραδώσαμε στα χέρια του απερχόμενου Δημάρχου μια ακόμη απόδειξη για το ποιόν του ατόμου με το οποίο πόζαρε αγκαλιασμένος: απόδειξη που την έβαλε στο φάκελό του, μα συγνώμη, δε ζήτησε απ’ τους τρικαλινούς, ή απ’ τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους. Αντί συγνώμης, επέλλεξε μια προσφιλή του τακτική: να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα, κάνοντας λόγο περί συμμετοχής χρυσαυγίτη στο ψηφοδέλτιο του “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”.
Δεν είναι καιρός για αστεία, ούτε για τζάμπα μάγκες εκσυγχρονιστικού τύπου. Ο κ. Λάππας έχει 2 (δύο) και μόνον διεξόδους:
1) Να δώσει, ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ όνομα – επώνυμο – απόδείξεις
2) Να διανύσει την υπόλοιπη περίοδο ως τις εκλογές με τον τίτλο του κοινού και εκ του προχείρου ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.
Περιμένουμε:
Όνομα – Επώνυμο – Αποδείξεις.
Αν ο όρος “Αποδείξεις” δεν είναι σαφής, παραθέτουμε ένα παράδειγμα: το video πίσω απ’ την ανάρτηση http://www.youtube.com/watch?v=BnWQR6d8zPc είναι απόδειξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου