Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Περισσότερη ψυχραιμία κ. Λάππα..

Λυπάμαι πολύ, που ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χρήστος Λάππας επιχειρεί εδώ και καιρό να εφαρμόσει νέα «ήθη και έθιμα» στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να πλήξει τους ανθυποψηφίους του, βασιζόμενος στην φιλόξενη για αυτόν δημοτική πλειοψηφία που διαθέτει για λίγους ακόμα μήνες.
Αποκορύφωμα της τακτικής αυτής υπήρξε στο κλείσιμο της συζήτησης του θέματος για τη συγχώνευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων στο Δήμο και μόλις λίγα λεπτά πριν τη λήξη της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, κοντά στα μεσάνυκτα, όταν χαρακτήρισε ως γελοία τα ερωτήματα που έθεσε πρόσφατα το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και που αφορούσαν το μέλλον των εργαζόμενων της δημοτικής επιχείρησης, αλλά και των δομών της .
Ταυτόχρονα προχώρησε σε προσωπική επίθεση εναντίον μου, κατονομάζοντας ότι η «γελοιότητα» των επιχειρημάτων της παράταξής μας, πήγαζε από τη δική μου προσωπική «ανεπάρκεια» και «ημιμάθεια» όπως άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες διατείνονταν «δεξιά και αριστερά» ο δημοτικός του σύμβουλος κ. Τραγάνης, ο πρόεδρος της ΔΕΚΑ που εισηγήθηκε το λουκέτο της και σπρώχνει δεκάδες εργαζόμενους της σε εργασιακή αβεβαιότητα και στο σκοτάδι της διαδημοτικής κινητικότητας και των διαθεσιμοτήτων που πρεσβεύουν οι κ. κ. Μητσοτάκης και Τόμσεν.

Και προχώρησε στην προσωπική αυτή επίθεση, ο κ. Λάππας γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αν και βρισκόμουν στο ακροατήριο δεν μπορούσα να λάβω το λόγο, προκειμένου αν μη τι άλλο να αντικρούσω τους αήθεις χαρακτηρισμούς του.

Στην υποβολή μάλιστα εκ μέρους μου σχετικού αιτήματος, να μου διατεθεί δηλαδή το δικαίωμα να τοποθετηθώ «επί προσωπικού» και να έχω τη δυνατότητα να υπερασπιστώ την πολιτική μου προσωπικότητα και τα επιχειρήματα της παράταξής μου, ο απερχόμενος Δήμαρχος κάνοντας επίδειξη πολιτικού αμοραλισμού, συνέχισε να επιδεικνύει σαφέστατα δείγματα της αλαζονείας της εξουσίας που απέκτησε τα τρία και πλέον χρόνια ως Δήμαρχος της πόλης. Ας είναι .

Τα «8 ερωτήματα για τη Δ.Ε.Κ.Α.» και το μέλλον των εργαζομένων και των δομών της, που έβαλε στο δημόσιο διάλογο το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» παραμένουν.

Ας απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα, με επιχειρήματα και όχι με αφορισμούς ο κ. Λάππας .

Τέλος να συστήσω προσωπικά στο κ. Λάππα, να δείξει στο μέλλον περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο πανικό. Το ποτήρι της ήττας θα το πιει μέχρι το τέλος, «σταγόνα, σταγόνα».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου