Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» - Κάτω τα χέρια από τους δημοτικούς υπαλλήλους

Μετά την άγρια δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ από τις δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ) καθ” υπόδειξη του κ. Δένδια και της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, όπου διαδήλωναν κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Ελληνική Αστυνομία ζητά και τα ρέστα.
Σε μία πρωτοφανή κίνηση η οποία θυμίζει άλλες εποχές από τη δράση της Αστυνομίας και της Κρατικής Ασφάλειας, μέσω της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ζητάει όλα τα στοιχεία της ταυτότητας και επικοινωνίας των μελών που συμμετέχουν στα όργανα της ΠΟΕ-ΟΤΑ, των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων και των αντιπροσώπων στο συνέδριο της Ομοσπονδίας.
Με το πρόσχημα, της προκαταρκτικής εξέτασης για τα γεγονότα που συνέβησαν την 13-10-2011 κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ , η ΓΑΔΑ ζητά να της γνωστοποιηθούν εγγράφως τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας όλων των μελών των Δ.Σ. των Συλλόγων των Δημοτικών Υπαλλήλων σε όλη τη χώρα (!!!).

Άραγε θεωρούν οι αστυνομικοί προϊστάμενοι της ΓΑΔΑ και ο κ. Δένδιας, ότι κινδυνεύει το πολίτευμα της χώρας και το καθεστώς της κυβέρνησης από τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ και επιχειρεί να ταυτοποιήσει τα στοιχεία τους  ;
Θεωρούμε ότι είναι προφανής η προσπάθεια της συγκυβέρνησης και της τρόικα να τρομοκρατήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους για να συνεχίσουν απερίσπαστοι την νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζουν,  που έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση την κοινωνία, δημιουργώντας στρατιές ανέργων, καταργώντας κάθε εργασιακό-ασφαλιστικό δικαίωμα και ισοπεδώνοντας την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη .
Καταγγέλλουμε και στην Τρικαλινή κοινωνία, την βία και την καταστολή που η κυβέρνηση μοιράζει «απλόχερα» σε κάθε συγκέντρωση και αγωνιστική κινητοποίηση των εργαζομένων στους ΟΤΑ και όχι μόνο, αλλά και την προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης που ασκεί μέσα από τους διωκτικούς μηχανισμούς που διαθέτει  ποινικοποιώντας τη συνδικαλιστική δράση και τους κοινωνικούς αγώνες, ώστε να   ανοίξει ευκολότερα το δρόμο στην τρόικα για να ολοκληρώσουν μαζί το καταστροφικό τους έργο.
 «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου